Van mijn passie mijn job maken?

Chaos in je hoofd, in je bedrijf, chaos overal. Geef me chaos en het begint te kriebelen… Ik zie meteen de mogelijkheden om te structureren, organiseren, vereenvoudigen.

In de chaos van een bedrijf duiken en dit tot een minimum herleiden zodat er tijd en energie vrij komt voor wat er écht toe doet? Zalig!
In het hoofd van iemand anders kruipen, alle ideeën eruit halen en in een overzicht en plan gieten én als partner meestappen zodat je je dromen niet alleen in je hoofd beleeft, maar ze ook écht waarmaakt? Super!

Het kostte me verschillende jobs, vele jaren en een bore-out voor ik ontdekte dat het inderdaad mogelijk was om van mijn passie mijn job te maken en ondernemers hiermee te helpen.

Maar even terug in de tijd. Als jong meisje deed ik niets liever dan volleyballen, maar van mijn ouders mocht ik het enkel blijven doen als mijn schoolresultaten er niet onder zouden lijden. Na de school vond je me dus studerend in de kleedkamer van de sportzaal, en ook op andere momenten was ik steeds aan het puzzelen om alles gecombineerd te krijgen. Overzicht en planning was key!

Tijdens mijn eerste werkervaring als audiologe in AZ Sint-Lucas in Gent, ontfermde ik mij spontaan over de organisatie van een interne fusie van verschillende NKO praktijken. Daarna verviel ik weer in mijn dagelijkse routine, in verschillende andere jobs botste ik steeds op hetzelfde scenario. Wat dus leidde tot die bore-out.

Eindelijk besefte ik dat ik helemaal warm word van chaos! Niet de chaos op zich, maar het optimaliseren van processen, het aanbrengen van structuur, het vereenvoudigen van administratie en zo te komen tot een plan en een systeem dat zorgt voor focus en rust. Ook afwisseling en uitdaging zijn voor mij een must. Ik volgde diverse opleidingen, werd single mama van Margaux in 2010 en startte enkele jaren later als zelfstandig ondernemer.

Intussen…

… zijn we enkele jaren verder. Ik blijf evolueren. Margaux blijft groeien. Mijn onderneming wordt ‘rijker’ op basis van mijn ervaringen en inzichten.

Nog steeds kan ik dagelijks mijn passie kwijt: in de chaos van je hoofd kruipen, alle ideeën eruit halen en in een overzicht en plan gieten én als partner meestappen zodat je je dromen niet alleen in je hoofd beleeft, maar ze ook waarmaakt! Of de chaos in je bedrijf herleiden tot een minimum zodat je terug in de cockpit van je bedrijf zit met structuur, focus en rust.

Voel je het al kriebelen? Top, laat ons snel kennismaken!

Dan vertel ik je alles over mijn 1-1 traject ‘Tackle de chaos’, waarbij ik in de chaos van je bedrijf duik en zorg voor een eenvoudig systeem voor je administratie & financiën zodat je niets meer mist! We werken hiervoor nauw samen met je boekhouder, een win win toch?

Of bruist je hoofd van de ideeën, maar blijft het bij dromen? Misschien heb je al een plan, maar vangt het enkel stof? Heb je nood aan een liefdevolle shot onder je kont en een partner die met je mee stapt zodat je de sprong kan maken om je dromen waar te maken? Mijn 1-1 traject ‘Van idee naar actie’ is hiervoor de ideale oplossing!

Heb je enkel nood aan een zetje in de juiste richting? Zit je met concrete vragen en weet je niet hoe het aan te pakken? Heb je twijfels en wil je even brainstormen? Ga dan voor de ‘Back on track’ sessie. In een 90 minuten online sessie duiken we in je vraag of twijfel en help ik je op weg naar een efficiënte oplossing!