Birgit Hoeree

Organisatie Mentor

‘Waarom moeilijk als het makkelijk kan?’

Van mijn passie mijn job maken? Als organisatie mentor andere ondernemingen helpen om hun zaken op orde te krijgen? Het kostte me verschillende jobs, vele jaren en een bore-out voor ik ontdekte dat het inderdaad mogelijk was.

Maar even terug in de tijd. Als jong meisje deed ik niets liever dan volleyballen, maar van mijn ouders mocht ik het enkel blijven doen als mijn schoolresultaten er niet onder zouden lijden. Na de school vond je me dus studerend in de kleedkamer van de sportzaal, en ook op andere momenten was ik steeds aan het puzzelen om alles gecombineerd te krijgen. Planning was key!

Tijdens mijn eerste werkervaring als audiologe in AZ Sint-Lucas in Gent, ontfermde ik mij spontaan over de organisatie van een interne fusie van verschillende NKO praktijken. Daarna verviel ik weer in mijn dagelijkse routine, in verschillende andere jobs botste ik steeds op hetzelfde scenario. Wat dus leidde tot die bore-out.

Eindelijk besefte ik dat ik helemaal warm word van het optimaliseren van processen, het aanbrengen van structuur en zo eenvoud en rust brengen in organisaties. Ook afwisseling en uitdaging zijn voor mij een must. Ik volgde diverse opleidingen en startte als zelfstandig organisatie mentor.

Ben je op zoek naar overzicht en rust in je hoofd?

Intussen zijn we 6 jaar verder. Ik blijf evolueren. Op basis van mijn ervaringen, inzichten en bijkomende opleidingen heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Nog steeds kan ik dagelijks mijn passie kwijt: ik begeleid dienstverlenende ondernemers en hun team in de transitie naar een gestroomlijnde en eenvoudige organisatie die je de rust bezorgt die je waard bent.

Ben jij die single parent ondernemer en ben jij op zoek naar rust in je hoofd en meer tijd en energie voor wat écht belangrijk is, voor jou, je kinderen én je team?

Proef van mijn aanbod via mijn workshop ‘Efficiënt werken’ of vraag mijn ‘Organisatie scan’ aan.

Wil je meteen voor de deep dive gaan, stap dan nu in mijn ‘Organisatie mentorship’!

Graag tot binnenkort!

Warme groet,

Birgit – Organisatie Mentor