Birgit Hoeree Efficiëntiejunkie

‘Mijn grootste passie: coachen van drukbezette ondernemers bij hun zoektocht naar meer tijd en energie’

Ik ben Birgit Hoeree, fulltime alleenstaande mama van mijn lieve, pittige Margaux (bijna 11j), zaakvoerder van B-SPOC en ik leid in mijn vrije tijd een volleybalclub in Gent. Reeds in mijn jeugdjaren was ik een ‘krak’ in het plannen van mijn huistaken en lessen aangezien ik meerdere avonden per week volleybaltraining had. Na de schoolstudie trok ik naar de kleedkamer van de sportzaal en studeerde ik tot de training begon. Eens ik aan de UGent zat, zag ik meteen in dat, mits een goede planning, ik in alle rust de examenperiode in kon gaan.

Tijdens mijn 1e werkervaring als audiologe in AZ St-Lucas Gent, merkte ik op dat ik veel interesse had in de organisatie van de Neus-Keel-Oor praktijk. Toen de verschillende Neus-Keel-Oor-artsen van het ziekenhuis samen gebracht werden naar één Neus-Keel-Oor afdeling, nam ik, als youngster, de organisatie en verhuis succesvol op. Erna verviel ik echter in mijn dagelijkse routine en miste ik de uitdaging. Ik besefte op dat moment absoluut nog niet dat ik van mijn passie, mijn beroep zou kunnen maken.

Verschillende jobs, vele jaren en een bore-out later kwam ik tot de conclusie dat ik veel nood heb aan continue uitdaging en afwisseling, maar dat ik wél steeds voldoening kreeg van het optimaliseren van processen, structuur aanbrengen, standaardiseren,… Ik volgde workshops en opleidingen, nam ontslag, het was tijd om te springen en werd zelfstandige!

Ben je op zoek naar rust in je hoofd?

We zijn intussen bijna 4 jaar verder en ik blijf evolueren. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld ontstaan uit ervaringen, inzichten, opleiding, lectuur,… Echter mijn passie blijft steeds dezelfde: coachen van groeiende ondernemers.

Ben jij die groeiende ondernemer en ben jij op zoek naar rust in je hoofd en meer tijd en energie na een drukke werkdag, voor jou én je team?

Momenteel bied ik mijn efficiëntiescan aan onder de vorm van 1 op 1 coaching, dé manier om een echte efficiëntiejunkie te worden!

Ik werk ook aan de ontwikkeling van een online programma dat een antwoord zal bieden op al die problemen welke ervoor zorgen dat je tijd en energie verliest. Download hier alvast gratis de 7 vragen die direct leiden tot meer tijd en energie!

Graag tot binnenkort!

Warme groet,

Birgit – Efficiëntiejunkie