Balans check

Ontdek je blinde vlekken in de organisatie van je eigen leven, je unieke gezin en je onderneming die zorgen voor een gebrek aan balans!

Wil je eerst proeven van mijn persoonlijke aanpak, dat begrijp ik! Een balans check zal meteen aangeven waar jij, je unieke gezin en je bedrijf balans zouden kunnen ervaren.

Je verlangt naar een leven in balans. Geen schuldgevoel meer als je even tijd voor jezelf neemt, als je geniet van een uitstap met de kinderen, als je werkt aan een nieuw idee voor je onderneming.

De realiteit is anders… Je beseft dat er iets moet veranderen, maar hoe dan?

Wil je een zicht krijgen op je balans mogelijkheden en meteen enkele quick wins mee krijgen?

Kies dan voor de ‘Balans check’, een kort traject waarbij we samen duiken in je gezinsleven, je onderneming, je verlangens.
Jij vertelt, ik luister en bied je perspectief.

Hoe werkt het?

  • Jij neemt me mee in jouw wereld van chaos, stress, rushen,…zowel in je privéleven als in je onderneming. Dit doen we in 1 of 2 online sessies van 3u (in totaal)
  • Jij deelt je verlangen zodat er meer tijd en energie vrij komt voor wat er écht toe doet
  • Tips, tricks, methodes, tools,… ze zijn niet op ieders lijf geschreven. Ik zorg voor enkele quick wins op maat van jouw unieke gezins- en bedrijfssituatie.
  • Je gaat hiermee aan de slag en na 2 weken stemmen we kort (1u) online af om je knopen te ontwarren zodat je verdere stappen kan nemen naar leven en ondernemen in balans.
  • Tussenin kan je vragen stellen via mail en WhatsApp.

Meer weten?

Ik heb al 3 van de 4 quick wins die ik op korte termijn kon toepassen, uitgevoerd en dit heeft al een grote verandering in mijn state of mind teweeggebracht.

In de positieve zin hé ☺️

Jonathan

Hoeveel bedraagt jouw investering?

Je investering voor deze balans check bedraagt €970 excl. BTW.

Dankzij de samenwerking van Birgit Hoeree (B-SPOC) met geregistreerd dienstverlener Arbores, kan jij als klant gebruik maken van de KMO-portefeuille en genieten van 20% of 30% subsidie van de Vlaamse overheid.